Kdoulový chlebell

Tento chlebell je určitě nejsytější, nejdéle vydrží čerstvý, ale je také nejnáročnější na přípravu. Kdoule se musí oloupat a nastrouhat, což vůbec není jednoduché, protože je to neuvěřitelně tvrdé ovoce. 

Můžete jej ohřát v troubě, mikrovlnce (10 sekund) nebo toustovači.

Poté máznout máslem nebo džemem (fíkovým, hruškovým) či pokapat datlovým sirupem.  Ano, s vanilkovou zmrzlinou je úžasný!

Složení:

BIO kdoule (21%), BIO mouka pšeničná celozrnná (s vyšším obsahem vlákniny, tuku a bílkovin), vejce (02 - podestýlková), vlašské ořechy (14%), cukr, olivový olej (7%), brusinky sušené (5%), citrónový sirup, skořice, muškátový oříšek, hřebíček, kypřicí prášek 


Alergeny: lepek, ořechy, vejce

Velikost pečicí formy a hmotnost upečeného výrobku:

  • velká (cm): 30x10x5 / 600g
  • malá (cm): 17x8x4 / 350g